Kotisiivous

Eliot kotisiivous

Eliot Siivouspalvelu on hyvien kotisiivoajien koti. Kotisiivous vaatii paljon työtä, ja me olemme hyviä siinä. Tarjoamme kotisiivousta Lohjan, Vihdin, Helsingin, Espoon ja Veikkolan alueella. Siivoamme tällä hetkellä säännöllisesti jo noin sadassa kohteessa.

Olemme luotettava, joustava, tehokas, mutta silti hintakilpailukykyinen. Kun haluat siivoustöihisi helpotusta, ota rohkeasti yhteyttä. Kotisiivouksen ulkoistaminen on oiva tapa hankkia lisää aikaa perheelle, harrastuksiin tai vapaa-aikaan.

Meitä on vaivatonta lähestyä ja meidät tavoittaa helposti. Haluamme kotisiivoukseen luotettavuuden ja tuttuuden tunteen ja siksi käytämme samoissa kohteissa aina samaa siivousparia.

Kotisiivouksen ostaminen on helppoa, sillä kotiisi ei tarvitse tehdä sen vuoksi erillisiä hankintoja. Me tuomme kaiken mukanamme.

Kuinka toteutamme kotisiivouksen

Kotisiivouksen tehtävä on helpottaa kiireistä arkeasi ja siksi se räätälöidään aikataulujesi ja siivoustarpeesi mukaisesti. Teemme kodin ylläpitosiivousta, mutta myös suursiivouksia.

Kotisiivoukset tehdään työpareina. Näin siivoaminen on nopeampaa sekä tehokkaampaa ja se saadaan paremmin soviteltua kotisi aikatauluihin. Huonekalujen siirtely on helpompaa kahden hengen voimin. Jos toinen siivoajista on sairaana, toinen ainakin pääsee hoitamaan sovitut työt ja siivoaja tuntee kohteen. Jälki on parempaa ja työ sujuu ripeästi.

Kodin ylläpitosiivous

Kodin ylläpitosiivouksesta sovittaessa, on yhdessä käyty läpi, mitä siivotaan säännöllisesti ja minkälaista tasoa pidetään yllä. Säännöllisellä siivouksella paikat pysyvät jatkuvasti siistinä. Koti pysyy viihtyisänä, sekä pinnat ja materiaalit paremmassa kunnossa ja niiden käyttöikä kasvaa huomattavasti.

Ylläpitosiivouksessa kiinnitettään huomiota kokonaisuuteen ja esim. tarpeen mukaisiin tai sesonkisiivouksiin, esim. ikkunanpesuihin. Kotonasi vierailevat vakituisesti sama siivoajat, joilla varmistetaan siivouksen sujuminen ja tuttu meininki.

Haluamme huolehtia kodistasi niin, että aikasi ei kulu pelkkiin kotitöihin.

Kotisiivouspalveluita

Perinteiseen kotisiivoukseen kuuluvat pölyjen pyyhkiminen, keittiön siistiminen, WC- ja kylpyhuonetilojen siistiminen, sekä imurointi ja lattioiden pesu. Kotisiivous on yleisimmin säännöllisesti toistuvaa ylläpitosiivousta tai viikkosiivousta, mutta teemme tarvittaessa myös suurempia urakoita.

Voit pyytää meiltä myös suursiivouksen tai kosteiden tilojen siivouksen. Helpota juhliin liittyvää valmistelun tuskaa ja tilaa joulusiivous, tai erillinen juhlasiivous esimerkiksi rippijuhliin, valmistujaisiin tai yo-juhliin.

Kertaluonteisia isoja siivousprojekteja tehdään haastaviinkin kohteisiin, tarvittaessa toistona, jotta päästään tiettyyn, haluttuun siisteyden tasoon

Ikkunoiden pesua tarjoamme omana, erillisenä palvelunaan. Kevät ja syksy ovat tyypillistä ikkunanpesuaikaa. Asiakkaat, jotka haluavat pitää ikkunat aina puhtaina, pesettävät ikkunat kaksi kertaa vuodessa. Joillekin ikkunanpesu on vastenmielistä ja siksipä voit tilata meiltä viirutonta pesupalvelua.

Muuttosiivouksemme avulla helpotat muutenkin raskasta muuttoprojektia. Siispä suosittelemme luovuttamaan osan vastuusta meille. Hoidamme uuden kotisi muuttovalmiiksi ja huolehdimme vanhan asuntosi luovutuskuntoon.

Kun on remontoitu vanhaa, tai rakennettu uutta, on vasta valmistunut tila vielä rakennusjätteiden
siivoamisen jälkeen tahrainen ja pölyinen rakennusmateriaaleista ja -aineista. Tähän hetkeen tarjoamme kodin käyttöönottosiivousta, jolla valmistuneet uudet pinnat saadaan viimeisen päälle puhtaiksi ja siisteiksi.