Yrityssiivous

Eliot yrityssiivous

Eliot Siivouspalvelu tarjoaa joustavia ja räätälöityjä yrityssiivouspalveluita Lohjan, Vihdin, pääkaupunkiseudun (Helsinki, Espoo), sekä Kirkkonummi-Veikkola alueella. Siivoamme hyvin erityyppisiä kohteita, aina tuotantolaitoksista ja varastoista esimerkiksi hammaslääkärin vastaanoton tiloihin tai taloyhtiön yhteisiin tiloihin. Asiakkaitamme ovat yhtä hyvin kuntosalit, kaupat ja kampaamot.

Siivoamme sujuvasti toimistot, liiketilat, varastot, tuotantotilat, edustustilat, sosiaalitilat, kuin asiakastilat.

Hyvin siivotuissa tiloissa viihtyvät sekä asiakkaat, että työntekijät, joiden työteho tunnetusti paranee viihtyisässä työympäristössä.

Yrityssiivous

Ylläpitosiivous, ns. sopimussiivous

Yrityssiivous on lähes aina jatkuvaa ylläpitosiivousta. Sopimusta tehdessä, käydään yhdessä läpi, mitä
siivotaan säännöllisesti ja minkälaista tasoa pidetään yllä. Sopimussiivouksen kiistaton etu on se, että paikat pysyvät jatkuvasti siistinä, eikä tilojen siisteydessä tarvitse murehtia.

Joustava ja räätälöity yrityssiivous

Joustavuudella ja räätälöitävyydellä tarkoitamme palvelun sisällön, toistuvuuden ja ajankohdan valintaa, mutta myös sitä, että kuljetamme siivousvälineet mukanamme, joten asiakkaan ei tarvitse tehdä hankintoja palvelun käyttöönottamiseksi. Haluamme tehdä ostamisen helpoksi.

Kokemuksemme ja osaamisemme kautta saat käyttöösi ammattitaitoisen siivouspalvelun, joka suoriutuu kohteistaan sovituissa aikatauluissa, laadusta tinkimättä. Voimme tarvittaessa toimittaa yrityksenne sosiaalitiloihin myös paperit ja saippuat.

Toimitilasiivoukseen voi kuulua seuraavia palveluita​

 • Toimistotilat, sosiaalitilat, asiakastilat
 • Normaaliin ylläpitosiivoukseen kuuluvat
  • Lattioiden imurointi ja pyyhintä
  • Pintojen pyyhintä kostealla siivousvälineellä
  • Roskiksien tyhjennys
  • WC-tilojen peseminen
  • Saunan ja saunatilojen siivous ja pesu säännöllisesti, pitää tilat hygienisinä ja raikkaina. Tilat imuroidaan ja pestään desinfioivilla aineilla.
 • Porrassiivous
  • Porrassiivouksessa siivotaan niin askelmat ja kaiteet. Porrassiivous mitoitetaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Yleensä siivous tehdään n. 1-2 kertaa viikossa.
 • Lattioiden peruspesu ja vahaus

Käyttöönottosiivous

Teemme remonttien tai uudisrakentamisen jälkeistä käyttöönottosiivousta. Kyseessä ei siis ole
rakennussiivouksesta, jolla poistetaan rakennusjätteet kohteesta. Käyttöönottosiivous tehdään remontin
valmistuttua, karkean rakennussiivouksen jälkeen. Erityisesti sitä pyydetään silloin, kun halutaan, että kaikki on viimeisen päälle ja pinnoille on tehty lopullinen silaus.